Hall of Famers Historie Vrouwenijshockey Kampioenen
Competitie Kampioen / winnaar
Ron Berteling Schaal CAIROX Hijs Hokij Den Haag
Beker van Nederland UNIS Flyers Heerenveen
Kampioen van Nederland UNIS Flyers Heerenveen
BeNe-League Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen in de BeNe-league worden uitgeroepen.
Kampioen van Nederland Eerste divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Eerste divisie Poule A Eindhoven Kemphanen
Kampioen Eerste divisie Poule B Amsterdam Tigers
Kampioen van Nederland Tweede divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Tweede divisie Noord Amsterdam Tigers HCA
Kampioen Tweede divisie Zuid Hokij Den Haag 2
Kampioen van Nederland Derde divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Derde divisie Noord Frisian Bombers Heerenveen
Kampioen Derde divisie Zuid Dordrecht Lions 2
Kampioen van Nederland Vierde divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Vierde divisie Noord Alcmaria Flames Alkmaar 1
Kampioen Vierde divisie Zuid Hijs Hokij Den Haag Bullets
Kampioen van Nederland Vijfde divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Vijfde divisie Noord OrangeGas Capitals Leeuwarden 5
Kampioen Vijfde divisie Zuid Midnight Mooners Eindhoven
Kampioen van Nederland Zesde divisie Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen Zesde divisie Zuid Zoetermeer Wild Panters
Kampioen van Nederland U19 Amsterdam Tigers U19
Beker van Nederland U16 Red Eagles 's-Hertogenbosch U16
Kampioen van Nederland U16 Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen U16 Elite divisie Red Eagles 's-Hertogenbosch U16
Kampioen U16 Eerste divisie Nijmegen Devils U16
Beker van Nederland U14 Hijs Hokij Den Haag U14
Kampioen van Nederland U14 Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen U14 Elite divisie Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan voor deze competitie geen kampioen worden uitgeroepen.
Kampioen U14 Eerste divisie Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan voor deze competitie geen kampioen worden uitgeroepen.
Beker van Nederland U12 Hijs Hokij Den Haag U12
Kampioen van Nederland U12 Door de maatregelen in verband met het coronavirus kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen U12 Elite divisie Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan voor deze competitie geen kampioen worden uitgeroepen.
Kampioen U12 Eerste divisie Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan voor deze competitie geen kampioen worden uitgeroepen.
Kampioen van Nederland Junioren Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen van Nederland Studenten Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.
Kampioen van Nederland Vrouwen Op basis van de rangschikking op het moment dat in verband met het coronavirus de competitie werd gestaakt, kan het seizoen 2019-2020 geen Kampioen van Nederland worden uitgeroepen.